Keicar4Life 660t Hall of FAME

Keicar4Life 660t Hall of Fame 2015(Based on SDB season 2015, 1/4 Mile Drag)...... #1 ADD by Ann Garage / Zhaa Garage , 12.910s ...... #2 MAN by Liena Racing , 14.1s .... #3 AEU by Ann Garage/Zha Autogarage , 14.8s ..... #4 ? ..... #5 ? ..... more coming soon .......(UPDATE October 2015)

Welcome #keicardragaddict #keicartrackjunkie

Welcome #keicardragaddict #keicartrackjunkie

Friday, June 10, 2011

Wednesday, June 8, 2011

Hilangnya Pejuang 660t yg berpontensi ..


Keicar4life nak ucap takziah kepada Ezno diatas kejadian yg menyebabkan kete kesayangan beliau terbakar ...harap dapat bersabar. Baru jek beraksi kat event MUSC yg lepas, jadi plak kejadian yg tak diingini nih. Sabar ye bro ..ada hikmah disebalik apa yang terjadi.


Keicar4Life
fitri @ red_k


Picture time kejadian,


Picture MUSC Round 3 yg lepas masa time kete Ezno beraksi ...dpt masuk best 8,


.....

Tuesday, June 7, 2011

Daihatsu Mira Truck ,,,kalau la ada kat Malaysia ...

 Ermm model nih memang bersepah kat Thailand , kalo lah ada kat Malaysia kan best ...huh base model dari Model Daihastu L70 ,,,tapi geng thai byk dah ubah penampilan pakai bodypart L200 , L500 etc. Dari pemerhatian aku masa minum2 ngan geng Daihatsu Club Thailand tak lama dulu beza ngan model Daihatsu pickup nih dtg dgn spec 2 pintu , sistem suspension depan sama ngan kancil , blakang lain dia pakai abs cam kete old school....cam abs lori tuh apa nama tah,,,abs daun kot (hehe sape tau info aku skit) ...engine lak 660 carburator..so enjoy jek ler pic2 yg aku attach nih ,

ps  - pic ihsan dari Daihatsu Club Thailand Forum.

Keicar4Life
fitri @ red_k


.......

Sunday, June 5, 2011

Sandakan Drag Mei 2011 Result Cat Kcar


Result Cat Kcar Open
1st Daud @ Snoppie , Compact Garage CM23
2nd JK Auto Garage
3rd Cahaya Auto




Congrats winner ...

TQ Snoopie @ Daud , Sponge Lipan & Hadie Salim @ Ahmad Albab for the info ...

Keicar4Life
fitri @ red_k 


More pictures ,



Kuantan Drag Series 2011 , Kcar Cat Result

 Kcar >1000t Result,
1st Brahim (DAG), OEMM
2nd Dad, D-One Msports
3rd Dak, Speed Drag

Congrats winner ...

Keicar4life
fitri @ red_k
............