Keicar4Life 660t Hall of FAME

Keicar4Life 660t Hall of Fame 2015(Based on SDB season 2015, 1/4 Mile Drag)...... #1 ADD by Ann Garage / Zhaa Garage , 12.910s ...... #2 MAN by Liena Racing , 14.1s .... #3 AEU by Ann Garage/Zha Autogarage , 14.8s ..... #4 ? ..... #5 ? ..... more coming soon .......(UPDATE October 2015)

Welcome #keicardragaddict #keicartrackjunkie

Welcome #keicardragaddict #keicartrackjunkie

Tuesday, September 28, 2010

Musc Cyberjaya Drag 9 (25 Sept 2010)

video

MUSC Cyberjaya Drag 9 , 25 Sept 2010... Nasib hujan stop cepat , Kategori Keicar start lebih kurang pukul 6.00 ptg tapi ada masalah skit ngan sensor starting so MUSC Crew ada bikin skit adjustment and sejam lepas tuh dah boleh start. Ada 9 buah kereta yang join antara bengkel yang hanatar machine drag diorang Ann Racing Development , Edy Garage , J-Works , Onara Works dan banyak lagi. New Comer yang baru join pon banyak..cayalah guys ...next round leh masuk lagi and bertambah meriah la scene keicar nih hendaknya.

Time Final banyak kete yang prob anatara masalahnya ialah Gearbox , Setup Eng Managemnet kurang cun and paling ngeri skali engine pecah. Tapi aku yakyakin diorang nih memang semangat fighter ...next round kompom muncul balik, takde istilah putus semangat pada diorang nih ,,,,skali drag kompom layan sampai terdaya,,,kecuali kalo $ tuh kering tu lain citer hehe ,,

Result Cat Kcar >1000t
1st ONARA WORKS, MELAKA
2nd NEW COMER (Kancil Merah) Update ME!!
3rd Kenzo , Ann Racing Development/Edy Garage

Keicar4Life
Fitri

Antara picture yang aku amik,
















No comments:

Post a Comment